Akadálymentes változat
Vissza a főoldalraPest megyei kistelepülések könyvtárai

Alpha Segítő Kéz Állatkórházi Alapítvány

soskut.lap.hu

Rendőrségi Közlemény


 

KÖZLEMÉNY

 

 

 

Az Érdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást folytat a Btk. 235. § (2) bekezdésbe b) pontjába ütköző közúti baleset gondatlan okozása bűncselekmény miatt az alábbi tényállás alapján:

 

 

 

2016. július 15-én 08 óra 25 perc körüli időben Sóskút lakott területén belül a Petőfi Sándor utca 61. szám előtt egy, az úttest széléről elinduló nyerges vontató és a hozzákapcsolt félpótkocsiból álló járműszerelvény elütötte, az előtte az úttesten áthaladni szándékozó gyalogost. A baleset során a gyalogos a helyszínen életét vesztette.

 

 

 

A nyomozás során beszerzett, rendelkezésre álló információk alapján a rendőrség keresi azt a fehér színű, dobozos, feltételezhetően 3,5 tonnás kisteherautót, aki a tényállásban szereplő nyerges-vontató mellett elhaladva, vélhetően a baleset elhárítása érdekében többször hangjelzést adott. Várja továbbá azon személyek jelentkezését is, akik ezen fehér kisteherautó vonatkozásban információval rendelkeznek.

 

 

 

A bejelentéseket az Érdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály városi telefonszámán 06-23-381-004, illetve az ingyenesen hívható 107-es, vagy 112-es hívószámon várjuk.