Akadálymentes változat
Vissza a főoldalraPest megyei kistelepülések könyvtárai

Alpha Segítő Kéz Állatkórházi Alapítvány

soskut.lap.hu

Településrendezési eszközök felülvizsgálata - hirdetmény


Tisztelt Sóskútiak!

 

Ezúton tájékoztatok mindenkit, hogy újabb állomásához érkezett a településrendezési eszközök felülvizsgálatának folyamata. Hosszabb egyeztetés eredményeként elkészültek a mérnöki munkarészek. A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012.(XI.8.) Korm. rendelet (a továbbiakban Településrendezési kódex) alapján elkészíttette az érvényes Településfejlesztési Koncepció, a Településszerkezeti Terv, a Helyi Építési Szabályzat és Szabályozási Terv felülvizsgálatát és módosítási javaslatát.

Az említett jogszabály, a 7/2017.(VI.27.) önkormányzati rendelet, valamint a 114/2018.(VIII.28.) számú és a 7/2019.(I.18.) számú képviselő-testületi határozatok szerint megkezdi az érdemi partnerségi egyeztetést és a közigazgatási véleményezési eljárást.

A teljes dokumentációja megtalálható a  www.soskut.hu honlapon a Helyi Építési Szabályzat/Településrendezési eszközök felülvizsgálata 2019 menüponton belül, valamint nyitvatartási időben megtekinthető a Községházán.  

A széleskörű nyilvánosság biztosítása érdekében a véleményezés lehetőségét

  1. közterületen elhelyezett hirdetőfelületen,
  2. helyi lapban,
  3. önkormányzati honlapon, és
  4. lakossági fórumon

közzé tesszük az alábbiak szerint:

A jóváhagyandó tervezetekkel kapcsolatos javaslataikat, észrevételeiket a később meghirdetendő lakossági fórumon szóban, illetve a folyamatosan, de legkésőbb a lakossági fórumtól számított 8 napon belül írásban tehetik meg. Írásos véleményüket leadhatják személyesen a Községházán, küldhetik postán az önkormányzat címére (2038 Sóskút, Szabadság tér 1.) vagy elektronikus levélben a titkarsag@soskut.hu címre.

 

Sóskút, 2019. március 14.

Dr. Újházi Miklós jegyző